Rookdetectie in Hoofddorp

Een verstopping is een veelvoorkomend rioolprobleem, maar ook rioolstank komt helaas vaak voor. Stank uit het riool is een erg vervelend probleem, omdat vaak niet makkelijk te achterhalen is waar de rioollucht vandaan komt. De stank wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes of breukjes in de leidingen, die met het blote oog niet te zien zijn. Veel mensen vrezen dan ook dat breek- of graafwerkzaamheden nodig zijn om het probleem op te lossen. Gelukkig biedt de door ons aangedragen professional u in Hoofddorp en omgeving een betere oplossing: rookdetectie. Rookdetectie is dé manier om de oorzaak van de rioollucht op te sporen. In de regio Hoofddorp hebben zij op deze manier al veel mensen verlost van een vieze rioolstank.

Wat is rookdetectie?

De oorzaak van een vieze rioollucht is vaak niet met het blote oog waar te nemen. Door middel van rookdetectie kan de oorzaak van de stank in kaart worden gebracht. Bij rookdetectie wordt er met behulp van een rookgenerator rook in een leiding gebracht. Deze rookgeneratoren moeten ervoor zorgen dat de stank als het ware zichtbaar wordt. Als er een breukje of een gat in de leiding zit, zal de rook door de rioolbuis naar buiten komen. Zo is precies te achterhalen waar het probleem zich bevindt!

In Hoofddorp en omgeving is de door ons aangedragen professional deskundig op het gebied van riolering. Ze hebben dan ook veel ervaring opgedaan in het werken met rookdetectie. Woont u in de regio Hoofddorp en heeft u last van een vieze rioolstank in uw woning? Maakt u dan snel een afspraak voor het uitvoeren van rookdetectie. Ook voor andere rioolproblemen, zoals een verstopping in Hoofddorp, kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional!